Skip directly to content

Om mælkesyrebakterier

Når du skal købe et kosttilskud med mælkesyrebakterier, er det vigtigt, at du kender mælkesyrebakteriens slægt, art og stamme. Det er kun, når du kender denne information, at du kan være helt sikker på, at du får de samme mælkesyrebakterier hver gang.
 
Mælkesyrebakterier på gadeplan
At identificere en mælkesyrebakterie er lidt det samme som at besøge en rigtig god ven. For at finde vennens adresse er du nødt til at kende både by, gade og husnummer – for at finde den rigtige mælkesyrebakterie skal du således kunne identificere bakteriens slægt, art og stamme.

Direkte overført kan man sige, at slægten svarer til byen, arten svarer til gaden og stammen svarer til husnummeret.

Når du skal  finde din vens adresse, nytter det ikke noget kun at kende til byen og gaden – du skal også kende husnummeret. Når man taler om mælkesyrebakterier, er det heller ikke tilstrækkeligt at kende til slægten og arten – man skal også kende stammen. 

Læs mere om stammer nedenfor.

BIFIFORM® bruger kun anerkendte stammer
BIFIFORM® bruger kun dokumenterede og anerkendte mælkesyrebakteriestammer. Dette betyder, at du altid ved nøjagtig hvad du får – hver gang du køber BIFIFORM®.
I tabellen nedenfor ser du en oversigt over de mælkesyrebakteriestammer som BIFIFORM® bruger. De er rangeret i alfabetisk rækkefølge.
 

Slægt Art Stamme
Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12
Bifidobacterium animalis subsp. lactis BI-04
Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bi-07
Lactobacillus acidophilus LA-5
Lactobacillus acidophilus NCFM
Lactobacillus bulgaricus LBY-27
Lactobacillus paracasei LPC-37
Lactobacillus rhamnosus GG (LGG)
Streptococcus thermophilus STY-31

Næste gang du er på apoteket for at købe kosttilskud med mælkesyrebakterier, vil det være en stor fordel for dig, hvis du kigger efter en eller flere dokumenterede stammer. På denne måde er du sikker på at få en høj kvalitet – hver gang!
BIFIFORM® forhandles på apoteket. Matas og udvalgte helsekostbutikker forhandler begrænset BIFIFORM® sortiment. Her kan du se en oversigt over vores produkter.

 

Din tjekliste

Når du køber mælkesyrebakterier bør du være opmærksom på følgende kvalitetsparametre:

  • Indeholder specifikke mælkesyrebakteriestammer
  • Indeholder veldokumenterede mælkesyrebakteriestammer
  • Derudover er det en god idé, at kigge på antal tabletter pr. dag, samt hvor mange gange dagligt tabletterne skal tages

BIFIFORM® har været på det danske marked i mange år. På baggrund af mere end 25 års erfaring og ekspertise kan BIFIFORM® levere et bredt udvalg af specifikke og veldokumenterede mælkesyrebakteriestammer. Dette betyder, at du som forbruger altid får et produkt i høj kvalitet, som er tilpasset dine ønsker.